Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM ADVANCE (WD)


WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM 
ADVANCE FORMULA (WD)
ADVANCE FORMULA KRIM HORMON AJAIB MERAWAT 1001 MASALAH HORMON

Anda seorang wanita yang ada masalah cyct, fibroid, kanser?
Sering stress, tertekan dan hormon tidak stabil?
Ingin tampil cantik, sihat, langsing dan muda?
Inginkan rahim yang sihat dan subur dan ingin mudah hamil?
Nak tak satu krim yang boleh menyelesaikan semua masalah-masalah wanita seperti diatas?
Ya hanya "SATU KRIM" untuk 1001 masalah!



Krim Terapi Hormon Paling HOT di Malaysia Sejak 2014!!!
Sehingga Kini Mendapat Tempat Dihati Para Wanita-wanita seluruh negara malah termasuklah wanita di Brunei, Indonesia & Singapura.Terbaru 2017, WD kini tampil dengan krim advance formula yang lebih hebat dan istimewa! 



TAHUKAH ANDA 3 DARI 10 WANITA HADAPI GANGGUAN HORMON?

ANTARA TANDA-TANDA GANGGUAN 
HORMON ADALAH :
> Tidur sering terganggu
> Kulit menjadi kasar, kering dan tona tak sekata,Jerawat dan Jeragat.
> Fikiran bercelaru dan sukar memberi tumpuan
> Mudah lupa
> Masalah berat badan turun naik
> Kitaran haid tidak menentu
> Sering merasa letih dan lesu
> Selalu rasa cemas atau gelisah tanpa sebab
> Selalu sakit kepala atau migrainie
> Gangguan mood
> Sering rasa kejang otot
> Sakit sendi dan sengal otot
> Panas badan atau “hot flushed”

Sekiranya hari-hari anda dibelenggu dengan masalah di atas hingga menyebabkan anda KEMURUNGAN!, anda patut mencuba Women Desiree Essential Cream ( WD )

Fakta menyatakan bahawa penghasilan hormone mula menurun seawal usia 25-30 tahun. Apabila usia mencecah 35 tahun, kebanyakkan wanita mengalami masalah hormone progesterone yang rendah.

Gangguan hormone ini boleh menyebabkan proses penghadaman dan penyerapan nutrisi terbantut kerana kurangnya rembesan enzim yang diperlukan. Ia juga menjadi salah satu punca mengapa sesetengah pengguna sukar melihat kesan positif pengambilan makanan tambahan.

Jadi jika anda mengalami GANGGUAN HORMON SEPERTI yang kami senaraikan diatas, maka rawatlah ia...jadikanlah kehidupan anda lebih Ceria dan BAHAGIA.

Produk ini khas untuk menstabilkan kembali hormon dalam tubuh badan kita dan mengaktifkan kembali sel-sel kolagen yang sudah berkurangan dalam tubuh badan. Dengan cara sapuan mudah dan biarkan ianya menyerap melalui pembuluh darah (Nadi).

Baunya seperti Haruman Lavender dan sangat menyergarkan. Hanya dengan bauannya sahaja anda Jadi LEBIH RELAX DAN FRESH. Kegunaannya juga sangat Multifungsi untuk seluruh tubuh badan.




APA KELEBIHAN WD KRIM ADVANCE FORMULA YANG
 TERBARU 2017 :

Fungsinya sama dengan yang sebelum ni.. Cuma kelebihan yang WD ADVANCE ini adalah : 
✅ IBU HAMIL BOLEH GUNA
✅ PESAKIT CYST BOLEH GUNA
✅ PESAKIT FIBROID BOLEH GUNA
✅ PESAKIT KANSER BOLEH GUNA
✅ SEMUA JENIS PENYAKIT BOLEH GUNA
✅ KESAN SEAWAL SEMINIT (INSTANT LIFTING &FIRMING)



 

FUNGSI UTAMA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM
 (WD KRIM) :
✔ Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
✔ Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
✔ Membuat kulit cerah seperti semulajadi
✔ Mencegah kulit dari kusam
✔ Menyamarkan garis halus
✔ Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
✔ Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
✔ Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
✔ Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
✔ Meremajakan kulit anda
✔ Menstabilkan hormon dalam badan anda
✔ Mengawal tahap STRESS anda
✔ Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
✔ Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
✔ Menaikkan seri wajah
✔ Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur.
✔ Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
✔ Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
✔ Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
✔ Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
✔ Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
✔Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot 





FUNGSI LAIN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM
 (WD KRIM) :
✔ Membantu mengatasi masalah jerawat
✔ Memudarkan jeragat dengan rawatan dari dalam
✔ Mengatasi masalah eyebag anda
✔ Mengatasi masalah bibir kering ,merekah dan hitam (Hasilnya bibir menjadi pink)
✔ Melegakan sengugut dan kitaran haid tidak normal
✔ Meningkatkan metabolisma badan anda
✔ Merawat penyakit maigrin
✔ Membantu menyuburkan rahim
✔ Di gunakan sebagai usaha untuk mendapatkan zuriat..
✔Menambahkan kadar Metabolisma (Pelangsingan badan)
✔ Menghilangkan simptom menopouse
✔ Memudarkan Stretchmark
✔ Mengetatkan kembali "MISS V " yang longga
✔ Boleh meningkatkan "HUBUNGAN" kemesraan suami isteri

MENGAPA PERLU PILIH WOMEN DESIRE ESSENTIAL
 CREAM (WD KRIM) :
✔ MURAH !!
✔ MUDAH DIAMALKAN !!
✔ KESAN YANG MENAKJUBKAN !! 



KANDUNGAN BAHAN-BAHAN UTAMA
WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WD) :

1)Mexican Wild Yam (Dioscorea Villosa)
Dunia mempunyai 256 species Wild Yam berlainan dan hasil ujikaji dibuat, Dioscorea Villosa memiliki nilai Diosgenin yang paling tinggi. Diosgenin membekalkan sumber nutrisi yang diperlukan untuk meningkatkan pengeluaran progesteron asli dan DHEA. Ringkasan, DHEA (Dehydroepiandrosterone) mengawal segala hormon penting di dalam tubuh. Tanpa hormon yang seimbang, tubuh tidak dapat berfungsi dengan normal.

2)Angelica Polymorpha Sinensis Root
Digunakan secara meluas dalam perubatan tradisional Cina untuk merawat sakit puan, keletihan, anemia yang ringan dan tekanan darah tinggi. Ia mempunyai nilai antioksidan yang tinggi. Antioksidan melindungi sel-sel daripada kerosakan.

3) Grapeseed Oil
Minyak biji anggur mengandungi vitamin, mineral, protein, lipid, karbohidrat dan antioksidan. Ia mengandungi kuantiti tinggi Vitamin E dan F dan juga mineral seperti zinc potassium, copper, calcium, phosphorus, magnesium, iron dan selenium. Namun yang paling penting minyak biji anggur kaya dengan proanthocyanidins (OPC) kompaun yang tinggi dalam antioksidan di mana ianya adalah 50 kali ganda lebih berkesan daripada Vitamin E dan 20 kali lebih hebat daripada Vitamin C. Dari segi kosmetik pula, minyak biji anggur sering digunakan sebagai pelembap kerana keupayaan untuk menyuburkan dan menggebukan kulit. Ia mudah diserap oleh kulit dan membantu mengekalkan keanjalan kulit.

4) Soy Protein
Protein soya adalah antioksidan dan penghalang sinar UV yang semulajadi. Protein soya membantu melindungi kulit daripada kerosakan dan anti-penuaan. Soya juga boleh mencerahkan kulit yang diingini oleh wanita yang mempunyai warna kulit yang tidak sekata dan masalah kulit seperti sinaran matahari.

5) Ginseng
Ginseng merupakan antioksidan semulajadi untuk meratakan kedutan, dan mencerahkan lingkaran hitam bawah mata - eyebag. Digunakan sebagai rawatan anti-penuaan kulit, ginseng mengandungi sebilangan besar phytonutrients. Phytonutrients ini boleh merangsang dan mengaktifkan metabolisme kulit dan aliran darah untuk menjana semula dan sekatakan kulit. Ia juga boleh menyembuhkan kulit rosak dan kering. Ia juga menyeimbang kelenjar minyak, melegakan keradangan dan memutihkan warna kulit.

6) Vitamin A
Vitamin A berfungsi menyekata kulit dan merangsang Dermis - di mana kolagen, elastin dan salur darah berada, supaya aliran darah meningkat ke permukaan kulit sekaligus mengurangkan kedutan. Vitamin A juga membantu mengumpul kolagen dan melambatkan kerosakan kolagen dan elastin, menyembuh luka, menjadikan kulit licin dan sekata, mengurangkan tompok coklat dan pigmentasi, mengurangkan pengeluaran sebum dan merawat jerawat.

7) Vitamin C
Vitamin C atau L-Asid Ascorbic terbukti kajian untuk merangsang sintesis kolagen, yang penting kerana penghasilan kolagen semulajadi tubuh berkurangan dengan peningkatan umur. Pendedahan lama terhadap matahari juga mempercepat pengurangan kolagen. Kajian saintifik juga menunjukkan bahawa vitamin C membantu untuk mengurangkan garis-garis halus, parut, dan kedutan. Sebagai antioksidan, Vitamin C berupaya memusnahkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel dan keanjalan kulit, justeru memperbaiki rupa keseluruhan dan kesihatan kulit

8) Vitamin E
Vitamin E juga adalah antioksidan yang melindungi dan pembaikan kulit anda, sekaligus mengekalkan kulit dalam keadaan yang baik. Apabila vitamin E digabungkan dengan vitamin C, dan digunakan untuk kulit, ia membantu mengurangkan pembentukan sel-sel Sunburn dan menawarkan perlindungan baik daripada matahari. Faktor penting dalam Vitamin E ialah ia mengandungi tindakan anti radang (anti-inflammatory action) yang kuat, dan ini boleh mencegah tanda-tanda penuaan. Ini kerana keadaan radang dalam kulit adalah punca utama penuaan kulit. Selain itu, Vitamin E juga membantu meningkat daya penembusan bahan lain ke dalam kulit dengan mudah. Akhir sekali, Vitamin E memiliki ciri-ciri pelembap kulit yang sangat baik, juga membantu untuk mengelakkan kehilangan air di kulit, dan dengan itu meningkatkan kandungan kelembapan semulajadi kulit.

9.Pueraria Mirifica
Fungi Pueraria Mirifica antaranya membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut,menambah saiz payudara,menegangkan payudara dan punggung,mencerahkan kulit,menganjalkan kulit ( awet muda ),melambatkan proses penuaan,melangsingkan badan,menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencingnmembantu pertumbuhan rambut,mengetatkan vagina,mengurangkan migrain dan mengah,mengatasi masalah sukar tidur

10.Rose Arometerapi
Rose (bunga mawar) untuk menciptakan suasana romantis dan penuh gairah, memperbaiki metabolisme dan sistem peredaran darah, menyeimbangkan hormon, meringankan - kepekaan kulit sensitif dan alergi. 




NOTA : Tahap keberkesanan mungkin berlainan bagi setiap individu... Dan yang Paling Penting, Setiap pengguna akan mendapat Kepuasan & Hasil yang diinginkan... Banyakkan Minum air Lebih dari 3 Liter sehari untuk mendapat Kesan yang MAXIMUM. 


CARA PENGGUNAAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL 
CREAM (WD CREAM) :
✔ Amalkan 2 kali sehari selepas mandi
✔ Tidak perlu sapu tebal-tebal
✔ Sapu pada nadi-nadi. Anda juga boleh sapu pada tempat-tempat seperti muka, leher, tengkuk , ketiak , payudara, lengan , perut , pinggul serta pangkal peha.
✔ Krim mudah meresap dgn BIO teknologi Nano.
✔ Setiap pengguna akan mendapat kepuasan dan hasil yang baik.
✔ Kesan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja .

INFO TAMBAHAN : 
👉 Cara Penggunaan yang paling wajib dan konsisten perlu sapu di nadi tangan dan leher. 2 kali sehari.
👉 Dan jika nak di gunakan untuk fokus masalah2 tertentu kita ada cara penggunan yang lebih tepat yang akan di hantar sekali semasa penghantaran produk untuk rujukan anda.



 BAGAIMANA WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM 
( WD KRIM) BERTINDAK:
WD Krim ini bertindak dari dalam badan kita . Mula sapu WD Krim pada 3 point nadi yang penting itu , WD Krim akan diserap ke pembuluh darah dan akan detect segala penyakit kita .
Akan ada tindak balas yang berlaku .






SOALAN LAZIM MENGENAI WOMEN DESIREE ESSENTIAL
 CREAM (WD KRIM)

Q : WD Krim tu apa?
A : WD Krim atau "Women Desiree Essential Cream" adalah "krim terapi hormon". Kebaikannya adalah mampu membantu kalian untuk menstabilkan semula hormon di seluruh tubuh badan, merawat penyakit di setiap inci dalam badan, membantu dalam pembuangan toksin, membaiki sel2 darah tersumbat dan memperbaharui sel2 kolagen kulit, meningkatkan paras metabolisme seseorang diparas yang normal.

Q : Apa fungsi WD Krim?
A : Fungsi produk WD Krim adalah menstabilkan hormon wanita, membuang toksin, melancarkan perjalanan darah, menstabilkan metabolisma dan mengaktifkan sel-sel kolagen yang berkurang sambil membina sel-sel baru di dalam badan anda.

Q : Harga berapa? Berapa lama boleh tahan?
A : Harga Pasaran adalah RM95 SM/RM100 SS. Tahan untuk sebulan setengah hingga 2 bulan penggunaan. Tapi Adleesya sentiasa buat offer , jadi semua pengguna harus alert agar tidak terlepas pandang tawaran2 hebat WD krim.

Q : Macam mana cara guna?
A : Sapu di 3 nadi utama : pergelangan tangan, leher, dan ari-ari. 2 kali sehari selepas mandi.

Q : WD Krim boleh calit lebih 2 kali sehari?
A : Boleh. Tiada masalah tapi kena tahu yang sistem dalam badan kita hanya ambil yang perlu sahaja,,yang tidak perlu akan dibuang. 2 kali sehari sudah memadai.

Q : Kenapa sapu di nadi?
A : Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah, dengan sapuan di nadi-nadi ianya menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan anda dan bersedia untuk merawat dalaman anda secara terperinci.

Q : Macam mana WD Krim bekerja?
A : WD Krim merawat melalui sapuan di "3 point nadi utama" dengan sapuan di nadi itu. WD Krim akan meresap 12 kali ganda serapan teknologi nano ke dalam kulit dan merawat melalui saluran darah di seluruh tubuh badan dari otak hingga ke hujung jari kaki.

Q : Boleh ke WD Krim sapu di tempat lain selain nadi?
A : Boleh. WD Krim ada pelbagai fungsi. Boleh sapu di luka, boleh sapu di hidung jika selsema, boleh sapu di perut jika kanak-kanak kembung perut dan banyak lagi.

Q : Bermula umur berapa boleh guna?
A : Sapuan di nadi seeloknya remaja selepas datang period.

Q : Pregggy mummy dan dalam pantang boleh guna ke?
A : Boleh,ada banyak feedback cust semasa pregnant dan berpantang menggunakan wd krim. Malah ada yang turun 10 kg semasa berpantang.

Q : Masa period boleh guna tak?
A : Sangat bagus untuk guna. Melancarkan aliran dan dapat kurangkan sengugut.

Q : Kesan berapa lama?
A : Kesan untuk satu-satu penggunaan, sangat bergantung kepada dalaman kita. Konsisten calit/sapu setiap hari. Lainlah dalaman awak tiada masalah seminggu dah rasa perubahan!

Q : Apa tips gunakan WD Krim?
A : Minum air 3 liter sehari supaya cepat proses penyerapan berlaku.

Q : Ada kelulusan KKM?
A : Ya Ada. KKM & BPFK Approved




INFO PENTING UNTUK PENGGUNA WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD) :
Kami sering menerima soalan famous seperti ini :
◆ Kenapa bila guna Krim WD, saya rasa pening, nak muntah, letih ❓
◆ Kenapa bila guna Krim WD, urin berwarna kuning pekat❓
◆ Kenapa saya guna Krim WD jerawat naik lebih banyak❓
◆ Dah dekat sebulan guna Krim WD, tapi masih takde pape perubahan pun.

Sebenarnya semua soalan diatas hanya ada satu jawapan yang konkrit iaitu HEALING CRISIS .

 

APA ITU HEALING CRISIS❓❓
Maksud 'HEALING CRISIS" ialah jangkamasa penyesuaian apabila mula mengambil sesuatu produk @ suplement. Ia adalah proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas.

Semasa proses penyingkiran toksin, badan akan mengalami tanda dan simpton yang membuatkan rasa tidak selesa, dalam perubatan china, penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.

Healing crisis adalah petanda baik baik bagi anda yang mengambil sesuatu produk @ supplement sebab itu menandakan produk tersebut berkesan dan bertindakbalas dengan sistem tubuh kita.

Mungkin ada yang merasakan masalah mereka semakin teruk tetapi sebenarnya tidak..tu adalah petanda krisis penyembuhan secara semulajadi.. Adakah healing crisis sama kepada setiap orang❓
👉 Jawapannya adalah TIDAK ❌ ..
👉 Setiap orang akan mengalami proses penyembuhan yang berlainan.


Ada yang akan mengalami krisis penyembuhan sebaik sahaja mereka ambil makanan tambahan
Ada yang akan merasai selepas satu atau dua bulan
Lebih banyak toksin didalam badan, lebih teruk krisis penyembuhan yang akan dalami.
Tempoh masa yang dialami juga berbeza mungkin 2-3 hari atau berbulan lamanya.

Selepas mengambil sesuatu produk dan mengalami healing crisis, ramai yang bertambah baik kesihatan mereka dan tidak kurang juga yang tak rasa pape perubahan pun..

Masa yang sepatutnya dapat rasa perubahan setelah ambil suplement adalah 1-2 bulan.
Sekurang2nya rasa lebih bertenaga, pergerakan sistem usus lebih baik dan lain2.

Tapi jika MASIH TIDAK ADA apa-apa perubahan cek semula perkara-perkara ini :
-Tidak mengamalkannya dengan konsisten
-Tidak mengikut dos yang disyorkan
-Terus berhenti bila mengalami healing crisis sebab takut
-Pemakanan yang tidak sempurna
-Gaya hidup yang tidak sihat
-Mengalami penyakit kronik yang memerlukan tempoh untuk sembuh
-Mengalami masalah emosi dan lain-lain





ANTARA 16 HEALING CRISIS & PENYEBAB UNTUK 
RUJUKAN ANDA :

1) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫 Keletihan, berasa mengantuk
PENYEBAB : 👉Tubuh berasid, fungsi hati yang lemah, terlalu letih, memerlukan rehat yang lebih

2) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Sakit kepala, kepala terasa berat
PENYEBAB : 👉Tekanan darah yang tinggi, tanda-tanda detoksifikasi

3) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Demam, demam sedikit, keresahan
PENYEBAB : 👉Metabolisma meningkat, merangsang fungsi imun badan

4) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Cirit-birit, kerap membuang air besar, najis berwarna gelap dan berbau, air kencing berbau busuk
PENYEBAB : 👉Tanda detoksifikasi, sisa-sisa toksin terkumpul di dalam kolon

5)Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Kembung, perut bergas
PENYEBAB : 👉Sistem penghadaman yang lemah

6) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Ruam, gatal kulit, peluh berbau busuk, rembesan mukus, kelemumur
PENYEBAB : 👉Fungsi hati yang lemah, kesihatan kolon dan sistem penghapusan yang lemah

7) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Pengeluaran lendir seperti kahak, hidung berair
PENYEBAB :👉Fungsi paru-paru lemah, mengeluarkan kahak, tanda detoksifikasi

8) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Hidung berdarah
PENYEBAB :👉Mungkin tanda anemia (tidak cukup darah merah)

9) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Sakit di bahagian otot dan sendi
PENYEBAB :👉Tubuh berasid, toksin terkumpul di tempat yang sakit

10) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Merasa lebih sakit di bahagian yang terjejas
PENYEBAB :👉Proses penyembuhan semakin cepat

11) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Insomnia atau hiperaktif
PENYEBAB  : 👉Sistem Saraf yang lemah

12) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Haid tidak teratur, perubahan pada kitaran haid, gatal di punggung, semakin banyak mengeluarkan lendir
PENYEBAB : 👉Ketidakseimbangan hormon, sedang memperbetulkan hormon

13) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Pendarahan ketika membuang air besar
PENYEBAB : 👉Mungkin buasir

14) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Pening, lapar
PENYEBAB : 👉Hipoglisemia (paras gula dalam darah yang lemah)
👉Anemia (tidak cukup darah merah)

15) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Loya, sembelit, sedu
PENYEBAB : 👉Sistem penghadaman lemah, masalah hati

16) Tanda Krisis Penyembuhan
🚫Slight Edema (bengkak)
PENYEBAB : 👉Masalah buah pinggang


CARA TERBAIK UNTUK HILANGKAN HEALING CRISIS :
👍Minum air yang banyak untuk memastikan healing crisis sekurang-kurangnya 3L sehari. In syaa allah, kesan yang anda alami itu akan berkurangan.
👍Mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran untuk mengurangkan kesan healing crisis kerana dapat membekalkan serat supaya toksin boleh dikeluarkan melalui najis....
👍Dapatkan rehat yang secukupnya..
Jadi.. Anda Tidak Perlu risau if ada simptom yang mencurigakan berlaku...




TESTIMONI PENGGUNA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM ADVANCE FORMULA (WD) :

































































































































ISI KANDUNGAN :
15 GRAM (UNTUK 1 BULAN PENGGUNAAN)

HARGA ASAL/PASARAN :
RM95.00 TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI WD DARI MIZZ
 HAN RESOURCES :
1 UNIT = RM75.00 (SEM), RM80.00 (SBH/SRWK)
2 UNIT = RM145.00 (SEM), RM150.00 (SBH/SRWK)
3 UNIT = RM215.00 (SEM), RM220.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU + FREE GIFTS

Dengan setiap pembelian WD Krim anda layak menerima "FREE GIFT" dan Ebook
" TEKNIK RAHSIA SAPUAN WOMEN DESIRE YANG BERKESAN " dari Mizz Han Resources_HQ
Women desire essential cream (WD) murah, Halal, 100% original murah,Women desire essential cream (WD) lulus KKM, bukan fake bukan tiruan, perbezaan Women desire essential cream (WD) original dengan tiruan. Testimoni Women desire essential cream (WD),WD Advance 2017 memang berkesan , Harga , cara guna krim WD Advance , No Pendaftaran Not KKM ,review , Harga promosi , harga borong Women desire essential cream (WD)
http://www.wasap.my/60179568326

1 comment:

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...