LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE (LQR)





LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE (LQR)  
UNTUK KULIT CERAH, ANJAL & AWET MUDA 

LQR merupakan sejenis permakanan tambahan atau supplement untuk wanita sahaja, tidak kira peringkat umur (asalkan sudah ada kitaran haid) . LQR adalah bukan kolagen tetapi ia mengandungi bahan yang boleh merangsang penghasilan kolagen semulajadi dalam badan kita.

Oleh itu jika anda adalah antara wanita yang tidak mahu mengambil kolagen (kerana ada atau khuatir akan masalah cyst atau fibroid) maka LQR adalah supplement yang paling sesuai dan tepat untuk anda. Cantik tanpa kolagen! Tiada kesan sampingan dan boleh diambil oleh semua wanita termasuk yang mempunyai masalah cyst atau fibroid !!!



MENGGUNAKAN ROSE PLACENTA YANG PERTAMA DI MALAYSIA  
1ST IN MALAYSIA COMBO X5st ✔
DETOX, SLIMMING, WHITENING, ANTI AGING & VITALITY DALAM 1 SACHET ✔
RASA PERISA  EPAL YANG SANGAT SEDAP✔
PALING BERKESAN & KESANNYA PALING CEPAT



5 KEISTIMEWAAN LUFFIYA QUEEN 
ROSEBELLE (LQR) : 

ROSE PLACENTA PERTAMA DI MALAYSIA 
LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE ( LQR ) menggunakan formulasi extract rose placenta yang merupakan super antioxidant. Bertindak untuk meneutralkan radikal bebas yang menjadikan kulit kusam, gelap dan tidak sihat. Sesuai untuk wanita yang mengidamkan kulit halus selembut bayi.Kulit semakin cantik gebu dan sihat ! 

KECANTIKAN DAN KESIHATAN UNTUK CANTIK
 DALAM DAN LUAR 
LQR dicipta khas untuk kecantikan luaran dan dalaman. Minuman kecantikan dan kesihatan ini berfungsi putih seluruh badan,bakar lemak, menganjal dan memantapkan "aset wanita ", LQR bukan saja untuk cantik malah memberi tenaga kekal sepanjang hari macam anak dara! 

KESAN CEPAT & MENAKJUBKAN 
Diformulakan membantu mencerahkan kulit secara drastik dan tanpa kesan sampingan. Produk ini lebih berkesan berbanding produk kebanyakkan dalam market. Kami terima banyak sangat testimony yang sangat bagus. 

BERBENTUK SACHET 
Senang dibawa kemana saja.Letak dalam handbag je! Dalam traffic jammed pon boleh minum uollss. 

KOYAK DAN MINUM 
Senang minum, koyak sachet dan terus boleh minum. Tidak perlu dibancuh atau shake. Senang kan, Tak ada sebab malas lagi nak cantik 









KELEBIHAN & FUNGSI UTAMA LUFFIYA
 QUEEN ROSEBELLE (LQR) : 
Whitening - Mencerahkan kulit dan membedakkan diri dari dalam 
Detox - Buang segala toksin dalam badan 
Anti Aging  - Sentiasa nampak muda  
Slimming  - Reshape body tanpa kesan gelebeh dan membakar lemak  
Energy - Sentiasa cergas dan bertenaga 


KANDUNGAN BAHAN UTAMA DALAM LUFFIYA 
QUEEN ROSEBELLE (LQR) : 
Bahan Utama dalam LQR adalah dijamin berkualiti tinggi . 
Gabungan Rose placenta Extract + Glutathione + Oligo fructose + Swiss apple stem cell + Grape stem cell + Argan stem cell + Vita E + Astaxanthin + Stevia + Spinach + Pueraria Mirifica + Pueraria labota + Pearl powder . 


CARA PENGAMBILAN LUFFIYA QUEEN 
ROSEBELLE (LQR) : 
💕 Koyak Sachet dan terus dituang ke dalam mulut
💕 Minum air masak sekurang-kurangnya 2 LITER sehari
💕 Ambil LQR semasa perut kosong
💕 Amalkan 2 kali sehari dengan konsisten (Cadangan Pagi - Sebelum sarapan & Malam - Sebelum Tidur)
💕 Sesuai untuk ibu mengandung & menyusukan anak 

TIADA KESAN SAMPINGAN & 100% SELAMAT
TIADA PANTANG LARANG KERANA LQR 100% MENGANDUNGI 
BAHAN-BAHAN SEMULAJADI





PERKONGSIAN ISTIMEWA DARI PENGASAS LUFFIYA
  TENTANG LQR : 
"Selepas mengamalkan LQR, badan saya rasa lebih ringan dan energetik walaupun aktif kesana sini sepanjang hari, malam senang tidur, pagi senang bangun. Kulit lembab and sekata, kalau cakar dengan kuku kat lengan dah takde garis putih sebab banyak sel kulit mati..hihi..Rambut gugur pun berkurang.
Stabilkan hormon..Period cycle lebih teratur, lancar and ontime, badan panas and berpeluh waktu awal pagi dah takde rasa seram sejuk, pulihkan aset dan bagus untuk hubungan suami isteri, yang ni tak perlu hurai faham sendiri..Juga detox, penghadaman lebih lawas takde masalah contipation.
Bonus..berat badan turun, tapi tidak mendadak dan badan lebih kemas especially bahagian perut dan sewaktu dengannya ada loss inches, tidak kurus sepapan macam dulu..Lol.
Bonus lagi..kulit cerah sikit tapi tak putih melepak sebab saya bukan asal kulit melepak pun..haha..susah nak sunburn macam sebelum ni ada belang kat muka and tangan sebab banyak kerja kat luar and terdedah pada matahari..." 

TESTIMONI PENGGUNA LUFFIYA QUEEN
 ROSEBELLE (LQR) :


















































ISI KANDUNGAN : 
22 SACHET/BOX (20ml/Sachet)

HARGA ASAL/PASARAN : 
RM120.00/BOX
Tidak Termasuk Pos 

HARGA PROMOSI TERKINI DARI MIZZ HAN RESOURCES : 
RM100.00 (SEM)
RM110.00 (SBH/SRWK)
Free Poslaju

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...