MORGAN VERA BEAUTY OIL



MORGAN VERA BEAUTY OIL
MINYAK TERCANTIK PENJAGAAN KULIT TERBAIK UNTUK LELAKI.

Bro, zaman sekarang ni semua kena jaga penampilan, bukan perempuan je kena jaga penampilan,
Lelaki pun perlu jaga. Selain badan sado, kulit pun kena bersih & sihat, barulah seiring dengan penampilan yang macho + maskulin tu betul tak. Tak best juga badan sado tapi muka penuh jerawat, berminyak dan berkilat macam baru lepas kena goreng dalam kuali.

Kini tak perlu lagi susah-susah, hanya sapu sahaja minyak ajaib yang super hebat ini. Ya Morgan Vera Oil, Minyak tercantik untuk kulit tercantik dan terbersih. 

Apa itu Morgan Vera Oil? Inilah serum untuk lelaki PERTAMA di Malaysia, BEAUTY OIL by MORGAN VERA berasaskan dari bahan organik terbaik, selamat digunakan & bebas bahan-bahan kimia & ternyata berkesan mencantikkan kulit khasnya untuk kulit lelaki. 



Tidak perlu amalkan set skincare yang ada banyak benda, sabun, krim malam, krim siang,toner dan sebagainya. Tak perlu susah-susah. Kami faham kehendak setiap lelaki iaitu nak benda yang mudah dan cepat. Dengan Morgan Vera Beauty Oil anda tak perlu lagi menyusahkan diri dengan menggunakan banyak benda hanya untuk menjaga kulit wajah. Cukup dengan apply Morgan Vera Beauty Oil setiap hari sudah cukup untuk menjadikan anda lelaki kacak yang berkulit bersih dan licin.

FUNGSI & KELEBIHAN MORGAN VERA BEAUTIFYING OIL :
✔ Membantu masalah kulit kering dan berminyak
✔ Membantu masalah jerawatt / bintik hitam
✔ Memudarkan parut jerawat / jeragat
✔ Menganjalkan & menegangkan kulit
✔ Mencerahkan wajah anda 3x ganda
✔ Membersihkan bakteria dan kotoran di kulit
✔ Membuang sel-sel mati pada kulit
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata 




MORGAN VERA BEAUTY OIL ADALAH SELAMAT
 & DIJAMIN :
🔻 100% Halal
🔻 100% Organik
🔻 Lulus KKM
❌ Tiada kesan sampingan & bebas bahan Kimia
✅ Ramuan Dari Pure Grade Argan Oil
✅ Diblend Esklusif dengan Manuka Honey Bee
✅ Yang Penting Natural tanpa bahan kimia. 



FUNGSI LAIN MORGAN VERA 
BEAUTYFYING OIL :
✅ Dijadikan alas makeup untuk makeup yang lebih flawless dan tahan lama
✅ Protection dari Sunburn
✅ Elakkan Wajah Berminyak
✅ Rawat Wajah yang Kering
✅ Kekalkan kesegaran Wajah.
✅ Wajah Lebih Berseri.
✅ Kekalkan kesihatan Wajah.
✅ Merawat Kulit Kering di Badan
✅ Merawat Enzema
✅ Tambah Pertumbuhan Bulu Mata
✅ Tambahn Pertumbuhan Bulu Janggut & Misai 




SELAIN UNTUK LELAKI, MORGAN VERA BEAUTY OIL JUGA BOLEH DIGUNAKAN OLEH WANITA, KANAK-KANAK DAN SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR. 



KELEBIHAN MORGAN VERA BEAUTY OIL SEBAGAI 
MAKEUP BASE :
✅ Make Up Tak Bercapuk
✅ Tona Kulit Sekata
✅ Lebih berseri
✅ Lebih Glowing
✅ Lebih Flawless 




 
6 SEBAB KENAPA MORGAN VERA BEAUTY OIL SANGAT BERKESAN UNTUK MERAWAT WAJAH YANG KERING & KUSAM :

1) Melindungi Kulit
Khasiat madu yang cukup terkenal yaitu dapat melindungi kulit. Madu memiliki kandungan antioksidan, anti-jamur dan anti-mikroba yang dapat menyembuhkan bintik merah, infeksi kulit dan juga menyembuhkan luka.

2) Melembabkan kulit
Untuk membuat kulit menjadi lebih lembut Anda bisa menggunakan madu ssecara teratur untuk melembutkan kulit ataupun rambut pada keadaan yang kering sekalipn. Anda bisa mengoleskan madu pada daerah leher dan juga wajah untuk melembutkan kulit Anda bahkan bisa menggunakan bahan alami lainnya sebagai campuran.

3) Mencegah Penuaan pada Kulit
Tanda-tanda penuaan dapat dikurangai dengan menggunakan madu, sehingga Anda akan terlihat menjadi lebih muda karena madu memiliki manfaat sebagai penangkal radikal bebas. Bahkan madu bisa dibuat menjadi toner dengan mencampurnya dengan beberapa bahan alami lainnya. Caranya dengan mencampur dua sendok teh lemon, dua senodk teh madu dan campurkan air secukupnya kemudian masukan campuran tadi kedalam botol yang bersih selanjutnya kocok hingga merata dan Anda bisa menggunakan toner ini pad umumnya. Anda bisa menggunakan beberapa tetes toner pada kapas dan usapkan pada wajah yang telah dibersihkan.

4) Memelihara Kecantikan Kulit
Selain menggunakan pada kulit, Anda juga dapat meminum madu secara berkala juga. Madu memiliki kandungan magnesium, potasium dan juga kalsium yang dapat membantu dalam regenerasi sel kuit sehingga kulit akan nampak sehat dan juga indah.

5) Menyembuhkan Luka pada Kulit
Dengan mengkonsumsi madu Anda bisa meminimalkan terjadinya dari infeksi dan juga luka. Esensi gula dalam madu dapat membantu mempercepat penyambuhan pada luka selain itu madu juga memiliki kandungan Anti-mikroba.

6) Membersihkan Kulit
Madu bisa digunakan sebagai pembersih kulit karena ada kandungan enzim yang berada didalamnya tanpa mengurangi kandungan kulit, campuran air dan madu dapat menghasilkan antiseptik yang lembut dan bisa membersihkan kulit. 




BAHAN UTAMA TERKANDUNG DALAM MORGAN VERA 
BEAUTY OIL :
 
🌰 Argan Oil 
- Minyak argan kaya dengan anti-oksidan, Omega-6 dan asid linoleic. Kajian menunjukkan bahawa apabila digunakan pada kulit, ia memudahkan proses keradangan dengan melembapkan kulit. 
 
🍯 Ekstract Madu Lebah 
- Melindungi Kulit
Khasiat madu yang cukup terkenal yaitu dapat melindungi kulit. Madu memiliki kandungan antioksidan, anti-jamur dan anti-mikroba yang dapat menyembuhkan bintik merah, infeksi kulit, Jerawat dan juga menyembuhkan luka.


🍷 Astaxanthin 
- 6,000 kali lebih berkuasa dari Vitamin C, 800 kali lebih berkuasa dari CoQ10, 550 kali lebih berkuasa dari Teh Hijau, 550 kali lebih berkuasa dari Vitamin E, 75 kali lebih berkuasa dari Alpha Lipoic Acid, 40 kali lebih berkuasa dari Beta-Carotene, 17 kali lebih berkuasa dari ekstrak biji anggur. 




CARA PENGGUNAAN MORGAN VERA 
BEAUTYFYING OIL :
→ Selepas mencuci muka, apply Morgan Vera Beauty Oil pada seluruh wajah.
→ Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan juga pada waktu malam (sebelum tidur)
→ MorganVera Oil juga sesuai dijadikan alas sebelum makeup bagi wanita.
→ Juga boleh dititiskan kedalam mana-mana krim kecantikan anda yang sedia ada. 




TESTIMONI PENGGUNA MORGAN VERA BEAUTY OIL : 




















































ISI KANDUNGAN :
30ML/BOTOL

HARGA PROMOSI RETAIL :
RM80.00 (SEM)
RM85.00 (SBH/SRWK)

FREE POSLAJU
Morgan Vera Beautyfying Oil murah, Halal, 100% original murah, lulus KKM, bukan fake bukan tiruan, perbezaan original dengan tiruan. Testimoni Morgan Vera Beauty Oil Minyak Tercantik , memang berkesan , Harga , cara makan , No Pendaftaran Not KKM ,review , Harga promosi , harga borong

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...