Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

CARA ORDER

CARA ORDER & INFO PENGEPOSAN

TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN
1. Untuk pembeli yang serius sahaja.
2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.
3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.
4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).
5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara-negara lain)
6. Masa pengeposan adalah pada pukul 2 PETANG setiap hari bekerja (Ini bermakna pembayaran yang dibuat selepas pukul 2 petang, pengeposan akan dibuat pada hari bekerja berikutnya)
7. Pertukaran produk/pesanan pada saat-saat akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).
8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima dan sudah disahkan (Transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan oleh pihak bank).
9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk-produk jualan kami. Pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.
10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan pihak kami di Mizz Han Resources HQ.

PERHATIAN:
Sebagai pembeli/pengguna, anda dinasihatkan memahami dan membaca maklumat berkaitan produk dengan lebih lanjut dengan merujuk kepada semua maklumat yang telah dinyatakan berkaitan dengan produk, terutamanya tentang cara penggunaan/pengambilan yang betul, kesan awal pengambilan produk dan semua info penting yang lain yang telah diterangkan selengkapnya di blog ini.

JIKA BERSETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT DI ATAS, ANDA BOLEH MELAKUKAN PROSES PEMBAYARAN SEPERTI BERIKUT:
 


 


 ONLINE ORDER FORM8 comments:

 1. berape lame kna mkn solid fiber,bru dpat berat yg ok...

  ReplyDelete
 2. can i know about the body bleaching?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hye Fiza....any queries u can email me : norihan_ahmadnali@yahoo.com or directly sms/whatsapp me : 017-956 8326 . Tq :)

   Delete
 3. nak tanya..ada lagi ke kalau nak order?

  ReplyDelete
 4. Hai saya agen Lurve9 Collagen dari Melaka.. boleh hubungi saya di talian 012-2638772 utk penghantaran di sekitar Melaka dan luar Melaka.. Fb Rasmi saya Rose Emily_shop..

  ReplyDelete
 5. Hai saya agen Lurve9 Collagen dari negeri Melaka.. Fb Rasmi saya Rose Emily_shop.. utk penghantaran sekitar Melaka dan Luar Melaka juga boleh di buat.. Hotline 012-2638772 Mar..

  ReplyDelete
 6. ka untuk pengiriman indonesia bagaimana?

  ReplyDelete
 7. Maaf ya, kami hanya buat local delivery sahaja (Malaysia area only).
  So sorry :-)

  ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...